Fietsreparatie Rotterdam

Fietsreparatie in Rotterdam nodig? Lucas Moonen komt bij u langs!

Heeft u dringend fietsreparatie in Rotterdam nodig? Dan is er vast iets kapot aan uw fiets! Wat is er mis bij uw fiets? Is uw trapper afgebroken? Werken de remmen niet goed? Is uw band lek? Of ligt uw ketting eraf? Wat er ook mis is met uw fiets, wij helpen u graag om het weer goed te maken. Vaak is het probleem eenvoudig te verhelpen door het aanbrengen van een nieuw onderdeel. Soms zal ook het oude onderdeel gewoon gemaakt moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in fietsreparatie in Rotterdam, dus u kunt uw fiets met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw fiets in een zo snel mogelijke tijd weer gerepareerd wordt. Zo kunt u weer snel en veilig op pad met uw fiets. Heeft uw fiets ook fietsreparatie nodig? Schroom dan niet, maar bel ons meteen op. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs.
 
 

Fietsreparatie of -onderhoud in Rotterdam

Naast het repareren van uw fiets, kunnen wij van Lucas Moonen nog meer voor u betekenen. Brengt u iedere week heel veel tijd door op uw fiets? Dan is het een goed idee om af en toe eens een onderhoudsbeurt uit te voeren. Zo voorkomt u preventief problemen die anders misschien later op spelen terwijl u op de fiets zit. Bij Lucas Moonen kunt u kiezen voor basisonderhoud of voor luxe onderhoud. Bij het basispakket worden uw remmen, ketting en versnellingen gesmeerd en nagekeken. Bij het luxe pakket komt hier nog bij dat uw hele fiets wordt nagekeken en dat het balhoofd en de spaken worden gecontroleerd. Wil u graag een onderhoudsbeurt voor uw fiets? Dan kunt u hier online een afspraak voor maken.

Maak een afspraak en dan komen wij langs

Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken met ons. Dit kan voor fietsreparatie in Rotterdam, voor fietsonderhoud in Barendrecht en voor het kopen van een fiets in Rotterdam. Ook kunt u ons gewoon bellen of mailen om een afspraak te maken. Wanneer u vragen hebt, kunt u deze ook altijd aan ons stellen via de telefoon of via de mail. Wij helpen u graag verder. Het is handig als uw fiets kapot is dat u zo snel mogelijk een afspraak maakt. Zo kunnen wij het eerstvolgende vrije moment in onze agenda bij u langskomen. U kunt dan ook zo spoedig mogelijk weer op pad met uw fiets. Horen we dus snel van u?

Scroll naar top