Fiets kopen Rotterdam

Fiets kopen in Rotterdam? Ga naar Lucas Moonen

Wil u een nieuwe fiets kopen in Rotterdam, omdat uw eigen fiets al heel erg oud is? Of heeft uw huidige fiets steeds meer gebreken en wil u deze graag vervangen? Of fietst u eigenlijk bijna nooit meer, maar zou u dit wel weer op willen pakken met een elektrische fiets? Er zijn zo veel redenen om een nieuwe fiets te kunnen kopen. Een fiets is in Nederland natuurlijk bijna onmisbaar. Iedereen heeft eigenlijk wel een fiets, waarmee hij of zij korte afstanden kan afleggen. Een fiets is een ideaal vervoersmiddel om ergens snel naar toe te gaan en om tegelijkertijd lekker buiten te zijn. Daarom is een fiets voor veel Nederlanders een echte must-have! Bent u nog op zoek naar een nieuwe fiets in Rotterdam? Bestel dan uw nieuwe fiets direct op onze website, of kom langs in onze winkel.
 
 

Fiets kopen in Rotterdam bij Lucas Moonen

Voor een nieuwe fiets kunt u natuurlijk langskomen bij Lucas Moonen in de winkel. Hier kunt u ons grote aanbod fietsen met eigen ogen aanschouwen. Ook kunt u in de winkel eenvoudig even buiten een rondje gaan rijden op de fiets om te ervaren of dit echt de fiets is die u zoekt. Zo kunt u de perfecte fiets vinden door meerdere modellen uit te testen. Zien wij u ook binnenkort in onze winkel om uw nieuwe fiets uit te kiezen?

Online fiets kopen bij Lucas Moonen

Het is ook mogelijk bij Lucas Moonen om online uw nieuwe fiets te bestellen. Lijkt het u wel wat om gewoon via onze website uw favoriete fiets uit te kiezen? Online kunt u eenvoudig ons aanbod vergelijken. Wil u liever een Puch fiets of een Dutchbike? En wil u een elektrische fiets of heeft u geen behoefte aan een accu op uw fiets? Het is natuurlijk helemaal uw keuze. Op onze website kunt u eenvoudig aanvinken waar u naar op zoek bent, zodat u snel de fiets die u aanspreekt kunt vinden. Kijk dus vooral eens rond op onze website

Lucas Moonen helpt u graag verder

Komt u er nou niet helemaal uit welke fiets u graag wil kopen? Dan helpen wij u graag verder! Als u langskomt in onze winkel kunt u natuurlijk sowieso hulp vragen aan een van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om alle ins en outs van de fietsen aan u te vertellen. Ook kunnen wij u helpen bij uw fietsreparatie in Rotterdam en als fietsenmaker in Barendrecht. Als u online een fiets wil kopen en u heeft nog vragen, kunt u altijd een mailtje sturen of even opbellen. Een van onze medewerkers staat u dan te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u de fiets vinden die u wil hebben. Hopelijk horen we snel van u!

Scroll naar top